Subsemnata

Echipa care îți stă la dispoziție

Șandru Cristina-Adriana este avocat definitiv, membru al Baroului Timiș, fiind cunoscută pentru seriozitatea, implicarea, spiritul civic de care a dat dovadă încă anterior intrării în profesie, cât și a profesionalismului accentuat ulterior.

Rezultate demonstrabile, atitudine orientată către client, sfaturi juridice reale.

Avocatul titular este un profesionist cu o reputație excelentă în domeniile sale de practică, fiind o persoană mânată de conștiinciozitate, respect și blândețe manifestată față de client și cauza sa. Prin apelarea la serviciile oferite de cabinetul nostru de avocatură vă putem asigura de calitate, integritate și sfaturi juridice reale, aflând dacă merită să purtați un litigiu, și în caz afirmativ, care sunt șansele de câștig.

Avocatul coordonator a obținut diferite atestări din partea unor organizații de renume mondial, cum este Consiliul Europei. Aceste atestări includ “Etică pentru Avocați”, “Motivarea în dosarele penale” “Protecția datelor personale și politica de confidențialitate” și “Prezentarea Convenției Europene a Drepturilor Omului și a Curții Europene a Drepturilor Omului”.

Recomandările vin partea clienților mulțumiți de colaborare, rezultatelor profesionale obținute și mai ales datorită garanției aflării a ceea ce trebuie să știe clientul, și nu a ceea ce vrea să audă.

Alte calificări profesionale

Vă prezentăm o listă cu alte calificări și/sau certificări obținute de subsemnata de-alungul carierei.

Pentru consultații, vă rugăm să completați următorul formular.